24 October 2016

BEST KE DAFTAR AHLI SHAKLEE??

Ada yang tanya, best ke daftar ahli Shaklee?? Kalau daftar dapat beli harga murah je kan??
Ramai lagi yang tak tahu bahawa mendaftar sebagai ahli Shaklee sangat banyak kelebihannya.. Bukan hanya murah malah lebih lagi manfaatnya kepada ahli-ahli yang mendaftar.

Jom ketahui dengan lebih lanjut.


BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya
RM65 + Gst 6% =.RM68.90. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Antara maklumat yang diperlukan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee:

  • Nama
  • Alamat Surat Menyurat
  • Nombor Kad Pengenalan
  • Nombor Telefon
  • Email
  • Nama dan No Akaun Bank (Untuk tujuan pengkreditan bonus)
  • Nama dan Nombor Kad Pengenalan Pasangan (jika anda sudah berkahwin)

Atau untuk lebih mudah lagi whatsaap atau sms butiran di atas ke 019 766 5652, dan saya akan uruskan semunya hingga selesai.

MUDAHKAN??
 
Ini adalah starter kit untuk ahli yang baru mendaftar. Lengkap segala-gala info tentang SHAKLEE

APA KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE?


Kelebihan Ahli Shaklee #1: Yuran yang Rendah, Tak Perlu Modal Besar.

Anda hanya perlukan RM65 sahaja yuran untuk jadi ahli Shaklee. SEUMUR HIDUP TAU! Eh, RM65 bukannya yuran semata-mata, tapi ia adalah kos untuk anda dapatkan bisnes kit, beg keahlian yang penuh dengan RAHSIA jana pendapatan dengan Shaklee, panduan produk Shaklee, senarai harga, majalah Shaklee Today yang penuh kisah motivasi orang berjaya dalam Shaklee dan kos penghantaran bisnes kit ni ke rumah anda!


Kelebihan Ahli Shaklee #2: Keahliaan Seumur Hidup [Tak Perlu Maintain Point ]

Anda tak perlu maintain point atau buat pembelian tertentu setiap bulan sebagai syarat keahlian anda. Jika anda tak ada buat pembelian sekalipun dalam bulan tersebut, jangan risau keahlian anda tidak akan terjejas.


Kelebihan Ahli Shaklee #3: Bonus Bulanan Secara Tunai [ Cash Back ]

Bonus Tunai yang pertama anda boleh dapat ialah hasil jualan runcit yang anda akan dapat hasil daripada jualan produk.


Bonus Tunai yang kedua, merupakan Bonus bulanan yang dibayar berdasarkan nilai point [ UV ] yang terkumpul pada setiap bulan. Uv minima yang diperlukan bagi melayakkan anda menerima bonus ialah 150 UV [ Pembeliaan produk bernilai RM450 ]. Semakin besar nilai point anda, semakin besar peratus bonus anda yang dibayar oleh Shaklee. Bermula dari 5% hingga 21%, memang lumayan kan.


Itulah rahsia jana pendapatan dalam Shaklee. Itu baru cerita sikit, ada baaaanyak lagi CARA DAN RAHSIA untuk menjana pendapatan dari Shaklee. Nak tahu apa dia....kena join Shaklee dulu... :)

Kelebihan Ahli Shaklee #4: Harga Ahli


Anda pasti dapat beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Itu kelebihan yang paling ramai orang nak. Sebab apa? Harga ahli Shaklee dan harga jualan berbeza dalam 15% hingga 20%.

Contoh satu produk X dalam Shaklee harga dia RM150 dalam pasaran, tapi harga ahli hanya RM121.

(RM150 - RM121)/RM150 = 19.33%

Perbezaan hampir 20% harga pasaran produk X dalam Shaklee! Anda JIMAT RM29. Itu baru beli produk X seunit. Kalau beli banyak-banyak....produk-produk lain lagi? Ha...dah berapa banyak yang anda jimat....

Kelebihan Ahli Shaklee #5: Bimbingan Kelas Offline / Online


Anda akan diberikan bimbingan bagaimana memulakan langkah dalam bisnes shaklee. Dengan bantuan dari mentor-mentor yang berjaya dan berpengalaman.


Kelebihan Ahli Shaklee #6: Jemputan ke Group Khas / Eksklusif

Anda berpeluang menyertai group eksklusif / khas yang akan membimbing anda dalam berbisnes dari A sampai Z... Dari Zero to Hero.


Kelebihan Ahli Shaklee #7: Jana pendapatan sehingga 4 - 5 angka sebulan

Ramai dah buktikan mereka mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan hanya dari rumah! Tak percaya? Anda akan rugi sebab ia benar-benar dah terjadi. Apabila anda serius dan komited dengan bisnes Shaklee, bonus bulanan anda akan mengalahkan gaji hakiki anda...percayalah!

Konsep bisnes Shaklee sangat mudah, ianya juga patuh syariah dan kita tak perlu keluar rumah untuk cari prospek.


Kelebihan Ahli Shaklee #8: Pelbagai Bonus

Selain tu, Shaklee akan bagi elaun insentif setiap bulan apabila kita dah berjaya mencapai sesuatu tahap...ianya dipanggil Car bonus. Bukan bagi kereta sebiji tau...hehe...Elaun tu tak semestinya untuk membeli kereta je...untuk shopping sakan pun boleh... :)

Selain itu, sekiranya anda benar-benar serius dalam bisnes Shaklee dan mempunyai organisasi sendiri. Anda juga layak untuk mendapat bonus kepimpinan berdasarkan prestasi dan tawaran dari semasa ke semasa oleh Shaklee

Shaklee juga akan memberi insentif kepada ahli-ahli yang layak bercuti ke dalam dan luar negara (Convention). Ada juga pakej ke Umrah jugak untuk ahli yang Muslim. Dan yang bestnya, SEMUANYA PERCUMA!

Maka lengkaplah 3C yang dijanjikan Shaklee...CASH, CAR BONUS dan CONVENTION!


Kelebihan Ahli Shaklee #9: Promosi Produk Secara Bulanan


Shaklee akan OFFER Promosi Produk secara bulanan ISTIMEWA untuk Ahli Shaklee sahaja. Setiap bulan, Shaklee akan pilih satu daripada produk-produknya untuk mendapat promosi pembelian istimewa dan harganya lebih rendah dari harga ahli. Ini yang memang akan ditunggu-tunggu setiap bulan oleh ahli Shaklee kerana ia lebih menjimatkan.HA, APA LAGI!! JOM DAFTAR SEKARANG!! 
*********************************************************************************

UNTUK SEBARANG TEMPAHAN DAN KONSULTASI…


HUBUNGI 

AZIZAH
Pm / whatsapp : 0197665652
Add & pm Fb : Noorazizah Ishak
Like Page : Vita Homes


Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda! 


COD / PICK UP AREA : Bandaraya Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Skudai, Taman U, UTM Skudai, Perumahan Pulai, Kangkar Pulai, Sri Pulai, City Square, CIQ JB, Dataran Sri Gulam, KFC Tampoi, KFC Stulang, KFC Sri Gulam, AEON BIG Taman U, Petron Kip Mart, Petronas Taman Impian Emas, Taman Imigresen, Hutan Bandar, Taman Pelangi, Jalan Kolam Air

No comments:

Post a Comment